Recept 05 (0 stemmen)

Zalm uit het potje

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Gezond

tijd
15 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Omdat de zalm in het potje wordt afgesloten door het laagje geklaarde boter blijven de potjes een aantal dagen goed in de koeling. Lekker met geroosterd brood en een kleine salade. De rauwe zalm wassen onder de koude kraan en in visbouillon gaar pocheren. De vis uit de pan nemen en samen met de gerookte zalm en de boter in de keukenmachine pureren. Het zalmmengsel op smaak brengen met citroensap, peper, zout en een mespunt vers gemalen nootmuskaat en over de pasteipotjes verdelen. De bovenkant glad strijken en met een dunne laag gesmolten, geklaarde boter afdekken. De potjes tot gebruik in de koelkast weg zetten.
  2. Smakelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie