Een overheerlijk snel zalmgerecht met een verrukkelijke saus.
Wrijf de stukken zalm in met wat olijfolie en kruid langs beide zijden met peper en zout. Leg ze in een ovenschotel. Zet in de voorverwarmde tot 180° oven voor 25-30 min.
Was ondertussen de spinazie en snijd de blaadjes in zeer fijne reepjes.Bak de ui en knoflook in een pan met een beetje olie.Voeg de room erbij, laat zachtjes koken 2-3 min.Voeg de spinazie toe en laat heel kort meestoven
Kruid met peper en zout. Haal van het vuur. Leg de zalm op een voorverwarmde bord, schenk de saus erover. Garneer met een schijfje limoen. Tip Ook lekker met kropsla i.p.v spinazie
Gepost door Love to Cook op 30 augustus 2013 om 00u46
Oh, wat was die saus lekker. .En dat vond zelfs mijn echtgenoot, die eigenlijk niet zo van spinazie houdt. Dus ik mag zo die vis nog eens van die saus voorzien.
Maar..., dan ben ik wel een beetje eigenwijs en bak de zalm in de pan, zodat ie een krap korstje krijgt.
Andere Solo-leden over dit recept (1)
Gepost door Love to Cook op 30 augustus 2013 om 00u46
Oh, wat was die saus lekker. .En dat vond zelfs mijn echtgenoot, die eigenlijk niet zo van spinazie houdt. Dus ik mag zo die vis nog eens van die saus voorzien. Maar..., dan ben ik wel een beetje eigenwijs en bak de zalm in de pan, zodat ie een krap korstje krijgt.
Hoeveel sterren geef jij dit recept?