Zalm uit de oven met sesam wortel venkel en komijn

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden . Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze schuin in dunne plakken . Snij de venkel voor de garnering .
  2. Doe de stukjes wortel en venkel in een vuurvaste schotel met olijfolie en roer goed om . Kruid met de peper en zout en komijn. Bak deze 20 minuten in een voorverwarmde oven . Doe wat olijfolie over de zalm en sesalzaadjes peper en komijn .
  3. Rasp de limoen . Leg de zalm op de groentenschotel en doe er de limoen over . Bak het geheel 15 minuten in de oven en dien op .

Advertentie

Reacties (1)

Gepost door Love to Cook op 25 januari 2016 om 15u47

Hallo Izegem 54 Dit gerecht is door de toevoeging van zalm echt niet vegetarisch. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?