Recept 55***** (1 stem)

Zalm uit de oven met sesam wortel venkel en komijn

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

zalm

tijd
40 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven op 180 graden . Schil de wortelen met een dunschiller en snij ze schuin in dunne plakken . Snij de venkel voor de garnering .
  2. Doe de stukjes wortel en venkel in een vuurvaste schotel met olijfolie en roer goed om . Kruid met de peper en zout en komijn. Bak deze 20 minuten in een voorverwarmde oven . Doe wat olijfolie over de zalm en sesalzaadjes peper en komijn .
  3. Rasp de limoen . Leg de zalm op de groentenschotel en doe er de limoen over . Bak het geheel 15 minuten in de oven en dien op .

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Love to Cook op 25 januari 2016 om 15u47

Hallo Izegem 54 Dit gerecht is door de toevoeging van zalm echt niet vegetarisch. Groetjes Love to Cook

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie