Recept 55***** (3 stemmen)

Zalm pesto rosso met een laagje kruiden uit de oven

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Weekmenu

tijd
20 min
prijs
Hoge kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180 graden.
  2. Hak de dille en peterselie fijn en meng dooreen. Vet een ovenschaal in met een beetje olijfolie. Leg de zalmfilets er naast elkaar in. Verdeel de Pesto Rosso gelijkmatig over de zalm, schep de kruiden er in een dikke laag op zodat de zalmfilets goed bedekt zijn. Besprenkel met de rest van de olijfolie. Laat de zalm in de hete oven in ca. 10 minuten gaar worden.
  3. Kook ondertussen de penne volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet de pasta af en bestrooi met wat peper. Kook tegelijkertijd de broccoli in ruim kokend water met wat zout in 6-8 minuten gaar. Afgieten en bestrooien met peper.
  4. Leg de zalmfilets op 2 warme borden en schep de pasta en broccoli ernaast.
Tip

Het is ook lekker om de pasta in dit recept met gebakken plakjes knoflook, wat fijngehakte rode peper en uiringen te mengen.

Ingrediëntenvoor 2 personen

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Twiggytje op 24 juni 2017 om 11u46

Héél lekker , heb er van genoten .

Gepost door Solo op 30 juni 2017 om 16u05

Dag Twiggytje, Dat horen we graag. Blij dat het zo goed gesmaakt heeft. Deze heerlijke zalm is voor herhaling vatbaar dan! Groetjes, het Solo-team

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie