Altijd weten wat je gaat eten?
Zalm op een bedje van prei
Bereidingswijze
- Laat de boter smelten en voeg de prei toe. Laat enkele min. afgedekt stoven op middelmatig vuur, zonder dat de prei verkleurt. Regelmatig omroeren.
- Kruid naar smaak met peper en zout. Water bijvoegen en aan de kook brengen.
- Vuur lager zetten en de zalm op de prei schikken. Deksel op de kookpot en 5 min. laten stoven, zalm omdraaien en nogmaals 5 min.
- Haal de vis uit de kookpot en dek even af met alufolie. Voeg de room bij de prei en laat even inkoken op hoog vuur, regelmatig roeren.
- Schik de vis op een bedje van prei in het bord en serveer met gekookte aardappelen of puree.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door keschris op 04 april 2014 om 21u36
héél lekker. had nog wat extra viskruiden toegevoegd en wat dille
Gepost door Bartbo op 18 maart 2016 om 21u20
Superlekker. Ook voor mijn kinderen!
Hoeveel sterren geef jij dit recept?