Recept 55***** (2 stemmen)

Zalm met venkel

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

snelle recepten

tijd
0 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwijder de buitenste, hardere stukken van de venkel.
  2. Snij de dille fijn.
  3. Bak de venkel eventjes in een pan in de vloeibare margarine. Voeg er zout en peper aan toe en kook de venkel op een zacht vuur gaar.
  4. Voeg er dan de zalm aan toe samen met de wijn en kook nu op een hoger vuur gedurende 3 tot 4 minuten, terwijl je de ingrediënten goed door elkaar roert.
  5. Neem van het vuur en dien op met de dille.
Tip

Samen met peterselie en dragon kan dille vrij goed worden ingevroren. Maar als je het vers kunt plukken, dan doe je dat natuurlijk beter.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie