Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snij de tomaten in gelijke schijven.
  2. Hak de spinazie grof.
  3. Verwarm de oven op 180 graden.
  4. Roer de kruidenkaas los met de room en meng er de grofgehakte spinazie onder.
  5. Kruid met peper en zout en giet in een ovenschaal.
  6. Leg de zalmfilets naast elkaar in de ovenschaal en kruid met de Italiaanse mix.
  7. Leg er de schijven tomaat bovenop.
  8. Zet 20 min. in voorverwarmde oven (afhankelijk van de dikte van de zalm ).

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door Cathy-4-Solo op 12 april 2020 om 19u14

Moet iets langer in de oven Overheerlijk!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?