Recept 05 (0 stemmen)

ZALM MET SESAM KNOLSELDER EN PAKSOI

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Snij het loof van de knolselder. Snij de knol in twee en schil. Snij in balkjes en blokjes. Stoom gaar
  2. Snij de paksoi los, spoel en was goed. Zwier d ed
  3. verwarm 3 EL olijfolie in een pan. Pers de look uit in de pan. Bak de paksoi op de snijkant. Kruid met peper. Schil de gember, rasp en doe bij de paksoi. Draai de paksoi om en bak verder
  4. Blus met 2 à 3 EL sojasaus. Zet het vuur af en laat de paksoi in de pan.
  5. snij de zalm in blokjes vAN 3 OP 5CM. Kruid met peper en zout. Dep in sesamzaAdjes. Warm een pan op met een paar EL arachideolie. Bak de zalm in de olie. Draai om na een paar minuten en bak nog even verder.
  6. Stamp de gestoomde knolselder tot puree. Warm een scheutje kokosroom op en meng onder de knolselder. Kruid met peper en zout. Rasp eventueel nog wat gember onder de puree of onder de zalm
  7. Lepel wat puree on een bord. leg er blokjes zalm en paksoi bij. Werk af met koriander en saus uit de pan

Bron: JET

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie