Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen, snijd in grove stukken en kook gaar.
  2. Snij de uien grof - stoof ze in boter (eventueel met wat knoflook)
  3. Snijd de gewassen selder in stukken van +/- 1 cm. Voeg bij de ajuin en stoof beetgaar. Voeg 1 bouillonblokje toe.
  4. Schik de zalmfilets in een ovenschotel, kruid met pezo en leg er 4 partjes citroen bij. Laat 20' garen in een oven van 180°.
  5. Giet de aardappelen af en voeg bij de groenten. Stamp het geheel grof (dus geen gladde puree). Voeg de zure room toe. Kruid met peper en zout en schep er de fijngesneden bieslook onder.
  6. Smelt boter in een pan. Doe er de bladpeterselie bij en pers de limoen erover.
  7. Serveer de selderpuree met daarop de zalm. Werk af met de meunièresaus.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?