Altijd weten wat je gaat eten?
Zalm met romige Pesto en chilisaus
Bereidingswijze
- Kook de linguine.
- Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met antiaanbaklaag.
- Zet de vis warm weg.
- Voeg de Vermout en de chili in de pan toe en laat gedurende 30 seconden inkoken.
- Roer de Pesto en de room erdoor, breng op smaak met peper en zout.
- Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen in de saus op een niet te hoog vuur.
- Roer de zalm met pestosaus door de linguine en dien meteen op.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (10)
Gepost door Bieke Van op 31 maart 2015 om 17u06
Ik vervang de zalm door witte vis, heerlijk
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?