Zalm met romige Pesto en chilisaus

20 (20)
20 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de linguine.
  2. Bak intussen de zalmfilets gedurende 4 à 6 minuten aan elke kant, afhankelijk van hun dikte, in een pan met antiaanbaklaag.
  3. Zet de vis warm weg.
  4. Voeg de Vermout en de chili in de pan toe en laat gedurende 30 seconden inkoken.
  5. Roer de Pesto en de room erdoor, breng op smaak met peper en zout.
  6. Verdeel de visfilets in partjes en laat ze gedurende 1 à 2 minuten goed opwarmen in de saus op een niet te hoog vuur.
  7. Roer de zalm met pestosaus door de linguine en dien meteen op.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (10)

Gepost door Bieke Van op 31 maart 2015 om 15u06

Ik vervang de zalm door witte vis, heerlijk

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?