Altijd weten wat je gaat eten?
zalm met kruidenkaas
Bereidingswijze
- Bereidingswijze
- *kook de aardappelen gaar.
- *Bak het spek en laat uitlekken op huishoudspapier.
- *Smeer de schotel in met boter.
- *Plet de aardappelen grof (of in schijven) en leg er een laag van in de schotel.
- *Breng op smaak met peper en zout.
- *Snipper de zalm grof ( rauw) en verdeel over de aardappelen.
- *Verdeel er de kaas en het spek over. Leg daarop de rest van de aardappelen.
- *Giet er de room bij, beleg met mozzarella en schuif in de voorverwarmde oven.
- *Ongeveer 35min garen in de een oven van 200 graden, grill 5 min.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?