zalm met kruidenkaas

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bereidingswijze
  2. *kook de aardappelen gaar.
  3. *Bak het spek en laat uitlekken op huishoudspapier.
  4. *Smeer de schotel in met boter.
  5. *Plet de aardappelen grof (of in schijven) en leg er een laag van in de schotel.
  6. *Breng op smaak met peper en zout.
  7. *Snipper de zalm grof ( rauw) en verdeel over de aardappelen.
  8. *Verdeel er de kaas en het spek over. Leg daarop de rest van de aardappelen.
  9. *Giet er de room bij, beleg met mozzarella en schuif in de voorverwarmde oven.
  10. *Ongeveer 35min garen in de een oven van 200 graden, grill 5 min.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?