Zalm met koolreepjes en Hoegaards bier

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180┬░.
  2. Snijd het gerookt spek in fijne reepjes.
  3. Versnipper de sjalot.
  4. Snijd ook de kool in fijne reepjes.
  5. Fruit de sjalot, het spek en de jeneverbessen in een nootje Solo en doe alles in een ovenschotel.
  6. Leg vervolgens de koolrepen en als laatste de zalm erop.
  7. Overgiet met het bier en kruid met peper en zout.
  8. Laat ongeveer 20 minuten garen in de oven en overgiet regelmatig.
  9. Haal de zalm uit de ovenschotel, voeg de room toe aan de saus en ga na of u eventueel nog wat peper en zout moet toevoegen.

Tip

Serveer met aardappelpuree.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?