Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakjes. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de groenten 5 minuten. Giet af.
Doe 30 ml Solo vloeibaar in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en de groenten aan toe. Verhit het geheel 10 minuten.
Bak de zalm in 30 ml Solo Vloeibaar, 5 minuten aan elke kant.
Voeg op het einde het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.
Schep het aardappel-groentenmengsel op de borden en leg de zalm ernaast.
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door Offday op 21 mei 2014 om 15u40
Nogal "doordeweeks".
Gepost door paulvictor op 14 maart 2016 om 16u50
Sorry Ik gebruik solo geen Blue Band hier he!!!! paul
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?