Recept 45**** (4 stemmen)

Zalm met groentemix en aardappelen

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

vis

tijd
0 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Maak de sperziebonen schoon. Snijd de bloemkool in roosjes. Schil de wortel en snijd in plakjes. Breng een pan met ruim water aan de kook en kook de groenten 5 minuten. Giet af.
  2. Doe 30 ml Solo vloeibaar in een koekenpan en voeg hier de aardappelen en de groenten aan toe. Verhit het geheel 10 minuten.
  3. Bak de zalm in 30 ml Solo Vloeibaar, 5 minuten aan elke kant.
  4. Voeg op het einde het citroensap toe. Breng op smaak met zout en peper.
  5. Schep het aardappel-groentenmengsel op de borden en leg de zalm ernaast.

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door Offday op 21 mei 2014 om 13u40

Nogal "doordeweeks".

Gepost door paulvictor op 14 maart 2016 om 15u50

Sorry Ik gebruik solo geen Blue Band hier he!!!! paul

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie