zalm met een mousseline van blonde affligem en groene boontjes

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kruid de zalm met peper en zout en overgiet met 2 dl blonde Affligem. Laat deze pocheren voor 25 minuten in een voorverwarmde oven van 100°C.
  2. Kook ondertussen de groene boontjes
  3. In het kookvocht van de vis gaan 2 eigelen, zet het op een zacht vuurtje en klop stevig zodat je een soort mousse krijgt. (Opgelet! Deze saus mag niet meer koken!)
  4. Haal de saus van het vuur en voeg 25 g boter toe. Kruid naar smaak met peper, zout en viskruiden.
  5. Kook de pasta en dien op!

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?