Ingrediënten voor 4 personen
- 1 grote aardappel (in partjes)
- 600 gr zalmfilet (in 4 verdelen)
- 300 gr gemengde salade
- 250 gr tomaten (in partjes)
- 85 gr geitenkaas (in blokjes)
- 75 gr geroosterde pijnboompitten
- 75 gr gefrituurde uiringen
- 1.25 dl olijfolie
- 2 soeplepels citroensap
- 0.75 dl zwarte thee
- 2 kl honing
- peper en zout
Bereidingswijze
- Meng alle ingrediënten voor de dressing goed onder elkaar en zet koel weg. Smeer de kwartjes aardappel en zalm lichtjes in met de olijfolie en kruid met p&z. Bak aardappel en zalm op een grill gedurende 10 minuten (slechts 1 keer omdraaien). Meng de salade en tomaten onder elkaar en giet er de dressing over, goed mengen. Verdeel de salade over 4 borden en strooi er de blokjes geitenkaas, pijnboompitten en uiringen over.
- Leg er de zalm en aardappelen op.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?