Ingrediënten voor 4 personen
- 4 zalmporties
- 8 filderdunne sneedjes spek
- 2a3 eetlps mascarpone
- 1 klp mosterd
- 4 eetlps boter
- pezo,en nootmuskaat
Bereidingswijze
- wikkel de zalm elk in 2 sneetjes gerookt spek
- verhit 2 eetlps boter in een pan en bak het witloof rondom mooi bruin
- voeg een scheutje water toe,kruid af en dek af,laat op een zacht vuur gaar stoven(15 min.)
- bak de zalm in de overige boter op een zacht vuur(10a 15 min)
- haal het witloof uit de pan,doe de mosterd en de mascarpone bij het kookvocht en laat al roerend even koken
- serveer de zalmplakjes met het witloof en lepel er wat saus bij
- geef er puree bij
- eigen recept
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?