Recept 45**** (2 stemmen)

Zalm in papilotte

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil de wortelen en snij in fijne staafjes.
  2. Maak de prei schoon, verwijder het overtollige groen en snij de rest in fijne reepjes.
  3. Kuis de boontjes, snij de topjes af en blancheer ze 3 minuten in kokend gezouten water. Giet af en laat ze schrikken in ijskoud water, om het kookproces te stoppen en om de kleur te behouden.
  4. Scheur 4 vellen van een rol aluminiumfolie en leg op ieder vel eerst de groenten en dan de zalmmoten, kruid af met pezo.
  5. Besprenkel elk stuk zalm met wat witte wijn en doe er rondom een lepel yoghurt bij.
  6. Vouw de papilotten goed dicht en leg ze een 30 tal minuten in een voorverwarmde oven op 200°, kan ook op de BBQ.
  7. Leg de pakjes op 4 borden en vouw voorzichtig open, serveer ze met partjes citroen en gekookte aardappelen.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie