Recept 45**** (5 stemmen)

zalm in bladerdeeg

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Visgerechten

tijd
30 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kruid de zalmfilets en bak ze aan in de olijfolie. De zalm niet volledig gaar bakken, hij gaart nog verder in de oven. anders wordt hij te droog. Laat ze uitlekken op keukenpapier en afkoelen! Belangrijk anders word het bladerdeeg warm en scheurt. Bestrijk de zalm met de kruidenkaas en pak hem in met het bladerdeeg.
  2. druk de randen goed aan met een vork en doreer met het losgeklopte ei.
  3. Bak ong. 30 minuten in een voorverwarmde oven van 200 graden.Lekker met gebakken champignons en frietjes.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door sabrinadylan op 08 november 2012 om 18u12

ik ben geen krak in vis bakken,daarmee deze vraag,hoe weet je dat de zalm niet te ver is of juist niet ver genoeg?want dit recept zeg me wel wat

Gepost door Manuela d op 06 april 2014 om 11u15

je bakt alleen de buitenkant van de vis aan. verder bakt hij af in de oven.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie