Recept 55***** (1 stem)

Zalm enchilada’s met avocadosalade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

WRAPS

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. . Verwarm de oven voor tot 200ºC.
  2. Verhit in een koekenpan de olie. Bak de paprika 2 minuten.
  3. Voeg de bonen met de chilisaus en het blik tomatenblokjes toe en verwarm 5 minuten tot een dikke saus.
  4. Schep de zalmblokjes erdoor en breng op smaak met zout en peper.
  5. Verwarm de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  6. Verdeel de zalmchili over de tortilla’s. Klap de zijkanten naar binnen en rol op. Leg ze dicht tegen elkaar aan in de ovenschaal
  7. Meng de crème fraîche met de kaas, knoflook en zout en peper naar smaak. Strijk het kaasmengsel over de opgerolde tortilla’s.
  8. Bak de enchilada’s in de voorverwarmde oven in 20 minuten goudbruin. Bestrooi ze uit de oven met de ringetjes bosui.
  9. Maak de salade zoals aangegeven staat in de tip.

Bron: Vriendin.nl

Tip

Tip Serveer er een salade van 1 in blokjes gesneden avocado, 1 blikje maïs (200 g), 1 fijngesnipperde sjalot en 1 grof gehakt bosje platte peterselie bij. Maak de salade aan met het sap van 1 limoen, een flinke scheut extra vierge olijfolie en zout en peper.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie