Recept 45**** (4 stemmen)

Zalm en Kabeljauw met Bisque van Kreeft

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Recepten week 15 mei(1)

tijd
50 min
prijs
Gemiddelde kostprijs
moeilijkheid
Gemiddelde moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 190°C (hetelucht 180°C).
  2. Snij de zalm en kabeljauw in blokjes. Kook de aardappelen 20 min. in voldoende water.
  3. Verhit ondertussen 1 eetlepel olie in een koekenpan en bak de spinazie tot ze geslonken is. Meng de inhoud van het blik Knorr Kreeftensoep met 100 ml water in een kom.
  4. Maak puree van de aardappelen met 50 ml melk. Vet een ovenschaal in en bedek de bodem met de puree. Leg de spinazie erop en verdeel de vis (de vis hoeft niet voorgekookt te worden) en de garnalen over de spinazie.
  5. Schep als laatste de Knorr Kreeftensoep erover en bestrooi met geraspte kaas. Bak de schotel in 25 min. gaar in het midden van de oven.

Ingrediëntenvoor 4 personen

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie