Altijd weten wat je gaat eten?
Zachtgekruide 'Wok van het Huis'
Bereidingswijze
- 1 - wokpan met soja- en sesamolie goed laten verhitten op het vuur
- 2 - kippenfilets gesneden in kippenblokjes bakken in de olie in de wokpan
- 3 - wokgroentjes en de bouillonblokjes mee in de pan doen en dan de sojascheuten en 10 minuutjes laten 'sudderen'
- 4- water koken en de kokende pot met water af het vuur zetten, de mie erin doen en 5 minuten laten 'drenken' of 'zwellen'
- 5- de wok alsook de mie zullen praktisch samen klaar zijn, de wokkruiden onder de groenten doen, nu kan men ook de mie samen onder de wok mengen
- 6- naar believen de woksaus toevoegen of apart bij het gerecht toe te voegen
- 7- mogelijk kan currysaus, indien gewenst, bereid worden om een meer persoonlijke smaak te bereiken
- 8- smakelijk
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?