Zachtgekookte eitjes met sneetjes brood en pesto van gedroogde tomaten

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Breng water aan de kook in een kookpan. Leg de eieren er een voor een in met een lepel of een schuimspaan. Strooi wat zout in het water.
  2. Kook de eieren 3 minuten en haal ze dan uit het water.
  3. Mix de gedroogde tomaten tot puree. Besmeer het brood met Effi Licht & Fris Natuur en de pesto (puree) van gedroogde tomaten.
  4. Snijd elk sneetje brood in vier smalle reepjes. Serveer de zachtgekookte eitjes in een eierdopje met enkele reepjes Effi Licht & Fris Natuur-brood.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?