Altijd weten wat je gaat eten?
Zachtgekookte eitjes met sneetjes brood en pesto van gedroogde tomaten
Bereidingswijze
- Breng water aan de kook in een kookpan. Leg de eieren er een voor een in met een lepel of een schuimspaan. Strooi wat zout in het water.
- Kook de eieren 3 minuten en haal ze dan uit het water.
- Mix de gedroogde tomaten tot puree. Besmeer het brood met Effi Licht & Fris Natuur en de pesto (puree) van gedroogde tomaten.
- Snijd elk sneetje brood in vier smalle reepjes. Serveer de zachtgekookte eitjes in een eierdopje met enkele reepjes Effi Licht & Fris Natuur-brood.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?