Zachte vanille wafels

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter samen met het zout - suiker en eieren kloppen tot een witte romige massa -de 5 pakjes vanillesuiker bijvoegen alsmede het water - voeg er daarna de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe en klop stevig tot een gladde massa ontstaat (voeg eventueel wat bloem bij indien het deeg te lopend mocht worden) - bak vervolgens het geheel af in een gewoon wafelijzer.
  2. Serveertips Persoonlijk giet ik niet de volledige vorm van het ijzer vol, maar maak liever kleine wafeltjes. Het is iets langer werken maar als tussendoortje is het best lekkerder.
  3. Tip: Deze wafels kun je makkelijk in een goed gesloten doos een tijdje bewaren!

Advertentie

Reacties (13)

Gepost door Yuna.h op 05 juni 2018 om 15u50

Hoeveel maak je er met dit recept??

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?