Zachte vanille wafels

Thuis vanillewafels bakken zoals ze echt horen te smaken? Niet moeilijk: gewoon de stappen in dit simpele recept volgen en smullen van het resultaat!

Ingrediënten voor 10 personen

Bereidingswijze

  1. Smelt de boter samen met het zout - suiker en eieren kloppen tot een witte romige massa -de 5 pakjes vanillesuiker bijvoegen alsmede het water - voeg er daarna de gezeefde zelfrijzende bloem aan toe en klop stevig tot een gladde massa ontstaat (voeg eventueel wat bloem bij indien het deeg te lopend mocht worden) - bak vervolgens het geheel af in een gewoon wafelijzer. Serveertips Persoonlijk giet ik niet de volledige vorm van het ijzer vol, maar maak liever kleine wafeltjes. Het is iets langer werken maar als tussendoortje is het best lekkerder. Tip: Deze wafels kun je makkelijk in een goed gesloten doos een tijdje bewaren!

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (13)

Gepost door Yuna.h op 05 juni 2018 om 17u50

Hoeveel maak je er met dit recept??

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?