Altijd weten wat je gaat eten?
Zachte speculaas
Bereidingswijze
- . Meng de boter, de suiker, de kruiden en de kaneel tot een glad geheel.
- . Voeg het ei en het water toe en meng weer goed.
- . Doe dan de bloem, de fijngemalen amandelen en het bakpoeder erbij en meng tot een homogene massa.
- . Voeg de geschaafde amandelen bij en meng alles nogmaal eens heel kort.
- . Maak een grote rol van het deeg, wikkel deze in plastiekfolie en laat minimaal 4 uur rusten in de koelkast.
- . Snijd plakken van ongeveer 1,5 cm dikte en duw ze een beetje plat.
- . Bak ze op 180° gedurende 24 minuten.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?