Zachte kiphachee met demi crème fraîche

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit de olie in de wok en voeg de uien en de eetlepel basterdsuiker toe en roerbak de uien zachtjes goudbruin.
  2. Voeg de kipreepjes toe en bak deze al omscheppend 4 minuten mee. Bak de champignons even apart in een pan met een beetje olie . Doe ze in de wok bij de ui en de kip. en voeg dan 2 dl warm water toe en verkruimel de bouillonblok erboven. Voeg dan de 2 bakjes crème fraîche toe en roer het geheel door. Breng het geheel aan de kook en laat alles 5 minuten zachtjes pruttelen . Breng op smaak met zout en peper uit de molen.
  3. Serveer met rijst en groentjes naar keuze.
  4. Tip : Vind je de saus te dun ? Even binden met wat maïzena of aardappelmeel.
  5. Eigen recept en foto

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?