Yoghurttaart

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Doe de yoghurt in een kom. Gebruik het potje als maat voor de hoeveelheden en voeg daarna de bloem, de suiker en de olie toe. Meng goed.
  2. Voeg de eieren toe, het bakpoeder en de vanillesuiker. Gebruik een klopper om een glad deeg te bekomen.
  3. Vet een schaal in met boter en doe het mengsel daarin. Bak 30 minuten in de oven.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door pakiesa op 14 september 2011 om 17u07

ik heb ook een vraag.hoe kan het dat de taart goed gebakken is .heb alles gedaan zoals beschreven ,en had 1 dikke vettige brij.alles overgelopen in de oven .nog is extra kuiswerk erbij,om dan alles in de vuilnisbak te deponeren. echt zonde van al de aangekochte ingredienten ......

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?