Ingrediënten voor 3 personen

Bereidingswijze

  1. -Laat de frambozen en en aardbeien ontdooien indien ze uit de diepvries komen. hou enkele framboosjes opzij voor de garnituur!
  2. -Laat de gelatine weken in koud water
  3. -Verwarm enkele scheppen yoghurt en los de uitgeknepen gelatineblaadjes hierin op
  4. -Klop de room samen met de suiker op
  5. -de yoghurt met de gelatine en overige yoghurt samen voegen
  6. -De opgeklopte room en de yoghurt zachtjes onder elkaar heffen
  7. -Plet de vruchten in een kom
  8. -Meng zachtjes de geplette vruchten onder de yoghurt
  9. -Doe de mousse in kleine glaasjes en plaats ze in de frigo
  10. -Hoe langer ze in de frigo staan hoe lekkerder en frisser!
  11. -Voor het opdienen garneren met een framboosje en een blaadje munt
  12. *Variatie : onderaan het glaasje kan je een verkruimeld petit beurre koekje doen of als afwerking bovenop de mousse wat frambozencoulis doen.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marleen dL op 21 april 2015 om 13u29

In een chocoladebekertje is het heerlijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?