Recept 05 (0 stemmen)

Yoghurtmousse

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Dessertjes

tijd
25 min
Ziet er lekker uit?

Bereidingswijze

  1. -Laat de frambozen en en aardbeien ontdooien indien ze uit de diepvries komen. hou enkele framboosjes opzij voor de garnituur!
  2. -Laat de gelatine weken in koud water
  3. -Verwarm enkele scheppen yoghurt en los de uitgeknepen gelatineblaadjes hierin op
  4. -Klop de room samen met de suiker op
  5. -de yoghurt met de gelatine en overige yoghurt samen voegen
  6. -De opgeklopte room en de yoghurt zachtjes onder elkaar heffen
  7. -Plet de vruchten in een kom
  8. -Meng zachtjes de geplette vruchten onder de yoghurt
  9. -Doe de mousse in kleine glaasjes en plaats ze in de frigo
  10. -Hoe langer ze in de frigo staan hoe lekkerder en frisser!
  11. -Voor het opdienen garneren met een framboosje en een blaadje munt
  12. *Variatie : onderaan het glaasje kan je een verkruimeld petit beurre koekje doen of als afwerking bovenop de mousse wat frambozencoulis doen.

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door Marleen dL op 21 april 2015 om 11u29

In een chocoladebekertje is het heerlijk.

Hoeveel sterren geef jij dit recept?