Recept 45**** (9 stemmen)

Yoghurtmousse met banaan en esdoornsiroop

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

desserts

tijd
30 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Warm een weinig yoghurt op met de suiker tot deze gesmolten is en roer er de geweekte gelatineblaadjes onder. Meng dit door de rest van de yoghurt.
  2. Klop de slagroom luchtig en stijf en schep dit door de yoghurt. Laat alles opstijven in glaasjes.
  3. Snijd de bananen in plakjes en bak ze mooi bruin in een weinig Solo.
  4. Verdeel de schijfjes banaan over de yoghurtmousse en overgiet met de esdoornsiroop. Superlicht en lekker!

Andere Solo-leden over dit recept (7)

Gepost door LydiaAmelia op 26 april 2017 om 09u54

Ik ga dit recept uitproberen met mijn studenten van het 7e jaar zorgkundigen.. Een aandachtspuntje: er wordt in het lijstje 2 x 100 g suiker vermeld ! Ik denk dat 1 x voldoende zal zijn ... Zoet genoeg ,

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 15u25

Hey LydiaAmelia, veel plezier ermee! Hopelijk lukken ze allemaal goed :)! Bedankt om het met ons mee te delen, we passen het aan! Groetjes, het Solo-team

Gepost door Solo op 02 mei 2017 om 15u25

Hey LydiaAmelia, veel plezier ermee! Hopelijk lukken ze allemaal goed :)! Bedankt om het met ons mee te delen, we passen het aan! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie