Ingrediënten voor 4 personen
- 190gr zelfrijzende bloem
- 3 eieren
- 50gr suiker
- 2 soloboter om de cakevorm in te smeren
- 1 potje yoghurt met peren
- bloemsuiker om de cake te bestrooien
Bereidingswijze
- Verwarm de oven op 200°
- Scheidt het eiwit en het eigeel.
- Klop het eigeel samen met de suiker en voeg de bloem eraan toe.
- Klop de het eiwit tot een luchtige massa.
- Voeg het mengsel van het eigeel met kleine beetjes toe bij het eiwit.
- Voeg nu het potje yoghurt toe bij het mengsel.
- Roer tot alles goed gemengd is.
- Beboterd het bakvorm met een beetje boter en bloem.
- Giet het mengsel in de vorm.
- Zet nu het beslag 40min in de oven.
- Laat afkoelen en bestrooi het nog met bloemsuiker.
- Eet smakelijk !
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?