Yoghurt bark

Heb je zin in een heerlijke en frisse snack? Dan is de yoghurt bark met fruit en granola ideaal voor jou. Perfect om van te genieten tijdens een heerlijke Paasbrunch!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Bekleed een kleine bakplaat met bakpapier en zet even aan de kant.
  2. Klop de Solo Crèmefine Patisserie op tot slagroom, samen met de vanille en de esdoornsiroop. Meng in een kom de Griekse yoghurt en spatel de slagroom erdoor.
  3. Schep het yoghurtmengsel in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
  4. Bestrooi het geheel met gedroogde veenbessen, gedroogde banaan, munt, verse mango en granola.
  5. Plaats de yoghurt bark in de vriezer gedurende 6 uur tot het volledig hard is.
  6. Haal uit de vriezer en snijd in stukjes.

Tip

Voor de chocoladefans: ook heerlijk met enkele stukjes donkere chocolade!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?