Yoghurt Bark met mango
De yoghurt bark met fruit en granola, heerlijk om te delen als vieruurtje maar stiekem even lekker om alleen van te genieten als ontbijt!
250 min
Ingrediënten voor 4 personen
- 250 g Griekse yoghurt
-
100 ml Solo Cremefine Patisserie
- 1/2 tl vanille-extract
- 2 tl maple syrup
- handvol granola
- handvol gesneden mango
- handvol gedroogde veenbessen
- verse munt
Bereidingswijze
- Bekleed een kleine bakplaat met bakpapier, zet aan de kant.
- Klop de Solo Crèmefine op samen met de vanille en de maple syrup tot een slagroom.
- Meng in een kom de Griekse yoghurt en vouw de slagroom erin.
- Verspreid het yoghurtmengsel in de bakvorm en strijk de bovenkant glad.
- Bestrooi met gedroogde veenbes, gedroogde banaan, munt, verse mango en granola (of fruit naar keuze).
- Zet in de vriezer gedurende 6 uur of 's nachts, tot het volledig hard is.
- Haal uit de vriezer en snijd in stukjes
- Genieten!
Tip
Ook lekker met stukjes chocolade in!
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?