Yoghurt appelcake
Appelcake met yoghurt is zo verrassend heerlijk! De yoghurt maakt je cake extra zacht van smaak. Proef zelf hoeveel lekkerder je cake zal zijn met dit recept.
60 min
Ingrediënten voor 8 personen
- 140 ml sla olie
- 200 gram witte suiker
- 4 eieren
- 250 gram witte yoghurt
- 250 gram zelfrijzende bloem
- 1 grote appel
Bereidingswijze
- Roer 140gr slaolie met 200 gr witte suiker door elkaar
- Klop 4 eieren los en voeg ze toe.
- Meng 250gr yoghurt door de massa en spatel er 250gr gezeefde bakmeel onder.
- Schil een appel en snij die in kleine plakjes. Meng bij het deeg.
- Vul het deeg in de beboterde bakvorm.
- Bak de cake in een voorverwarmde oven van 175°c ongeveer 40 minuten (afhankelijk van je oven).
- http://lekkerbekkenmaar.blogspot.be/2013/12/yoghurtcake-met-appel.html
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door habibi op 16 maart 2017 om 20u38
heerlijk en fris
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?