Yassa met schapenvlees

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Maak de ajuinen en de look zeer fijn.
  2. Snij de wortelen, kool, aubergine en het vlees naar smaak
  3. Laat de olie opwarmen
  4. Voeg de look en ajuin toe – Laat 5 minuten koken
  5. Voeg het vlees toe met een beetje water. Laat koken.
  6. Voeg kruiden toe naar smaak. Voeg een soeplepel zout toe.
  7. Laat alles koken tot de olie op het water drijft.
  8. Voeg ½ liter water en de groenten toe. Breng het aan de kook.
  9. Haal de groenten eruit als ze gaar zijn.
  10. Voeg de 500 g rijst toe. Laat 15-20 minuten koken.
  11. Voeg nog water toe, indien nodig.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?