1 middelgroot/middelgrote Appel, alle soorten, (groen) ontdaan van klokhuis en in stukjes gesneden
1 stuk(s) Rode paprika, zonder zaadjes en in stukjes gehakt
100 g Maïs, gekookt, (uit blik) afgespoeld en uitgelekt
300 g Kip, filet, bereid, gebakken, in stukjes gesneden
1 eetlepel(s) Peterselie, fijngehakt
1 eetlepel(s) Bieslook, fijngehakt
150 yoghurt
Kook de pasta in gezouten water volgens de instructies op de verpakking. Laat uitlekken en spoel goed af onder koud water.
Meng in een schaal de ui, selderij, appel, paprika, maïs, kip, peterselie en bieslook. Voeg de pasta en yoghurt toe en breng op smaak met peper en zout. Roer goed door. Dek de schaal af en zet hem in de koelkast tot het tijd is om te serveren. Exta lekker met twee theelepels curry poeder.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?