Wraps met zalm, roomkaas en rucola heerlijk als lunchgerecht

Ingrediënten voor 2 personen

Bereidingswijze

  1. ;Als je maar met z'n tweetjes bent en je maakt een wrap dan hou je altijd wraps over. Na de wrap met parmaham,zongedrooge tomaatjes, pesto en rucola maakte ik er een met zalm en roomkaas. Bereidingswijze: Begin met het besmeren van de wraps met de roomkaas, ongeveer 2 eetlepels per wrap. Snijd de bieslook fijn en verdeel vervolgens over de roomkaas een plakje zalm, een klein handje rucola, bieslook en een snufje zout/peper. VoilĂ  en smullen maar. Lekker, gezond en ook nog snel klaar. Met een soepje vooraf en een toetje na heb je een uitstekende avondmaaltijd zonder lang in de keuken te staan
  2. BRON www.lekkerensimpel.com
  3. EIGEN FOTO

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door robkevdv op 12 oktober 2013 om 21u38

Heel lekker en snel klaar! Mijn enig probleem was dat ik de wraps te groot had gemaakt.

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?