Wraps met parmaham en zongedroogde tomaatjes

Ons advies voor een snel en lekker aperitief? Wraps maken! Vul ze met pesto, zongedroogde tomaatjes en parmaham: iédereen fan!

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verhit een koffielepel Solo vloeibaar in een pan en rooster er de pijnboompitjes goudbruin in. Laat ze uitlekken op keukenpapier.
  2. Bestrijk elke wrap aan één kant met een eetlepel groene pesto.
  3. Verdeel over elke wrap twee plakjes parmaham en een beetje rucola.
  4. Snijd de zongedroogde tomaatjes in kleine stukjes en verdeel ze over de wraps.
  5. Werk elke wrap af met wat pijnboompitjes en geraspte parmezaanse kaas.
  6. Rol de wraps strak op en snijd ze eventueel in kleinere porties om als tapa te serveren.

Tip

Wil je de groene pesto graag zelf maken? Makkelijk! Het eenvoudige recept vind je hier.

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (4)

Gepost door kak454 op 12 mei 2016 om 16u50

echt vies

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?