Wrap van tomaat, mozzarella en olijven, balsamicovinaigrette

5 (5)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was de tomaten en snij ze in vieren. Snij voorzichtig
  2. de zaadlijsten uit de partjes en hou ze apart.
  3. Snij het tomatenvlees in kleine stukjes.
  4. Snij de mozzarella in blokjes
  5. Pluk de basilicumblaadjes en scheur ze in kleine stukjes.
  6. Hak de olijven fijn.
  7. Meng de xeresazijn, balsamico en de olijfolie, kruid
  8. met peper en zout.
  9. Meng de tomaten in een slakom met de olijven, de
  10. mozzarella en de basilicum. Besprenkel met 2 à 3
  11. eetlepels balsamicovinaigrette en kruid met peper en zout.
  12. Warm de tortilla’s even op in de oven (in aluminiumfolie).
  13. Vul ze met de salade en rol ze op. Je kunt de wraps vastprikken met een houten spiesje, zo vermijd je dat ze weer openspringen.
  14. Schik de wraps op de borden, schik er de zaadlijsten van de totomaten bij en druppel er de balsamicovinaigrette rond.


Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (2)

Gepost door wendy21 op 08 januari 2014 om 16u42

ziet er lekker uit én is ook nog eens vegetarisch. Dus ik heb dubbel geluk vandaag

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?