Wrap met rundsvlees en sperzieboontjes

3 (3)
25 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Was en droog de blaadjes sla. Haal de sperziebonen af en breek grote exemplaren in tweeën. Snijd de zongedroogde tomaatjes in repen en het lente-uitje in ringetjes.
  2. Kook de bonen in ca. 10 minuten in weinig water met zout gaar. Verhit ondertussen de vloeibare margarine in een koekenpan en bak de runderreepjes in 5 à 6 minuten rondom bruin en gaar.
  3. Verwarm de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Meng in een kom de crème fraîche, yoghurt, mayonaise en chilisaus en besmeer hiermee de warme wraps. Leg er wat sla op.
  4. Giet de sperziebonen af, meng ze met de runderreepjes, de stukken zongedroogde tomaat en reepjes lente-ui en verdeel dit over de wraps. Rol ze op en snijd ze schuin doormidden.

Tip

Vervang de sperziebonen door in stukjes gebroken kousenband. Neem in plaats van gekruide runderreepjes 500 g baklapjes en snijd die in repen. Kruid ze naar smaak.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (1)

Gepost door apt op 17 augustus 2016 om 13u35

Zeer lekker.... Wel wat meer chilisaus gebruiken, is anders niet voldoende gekruid.

Gepost door Solo op 18 augustus 2016 om 09u49

Dankjewel voor je berichtje Apt! Dat is heel fijn om te horen :-)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?