Wrap met kalkoenworstjes, bonen en tomatensaus

0 (0)
35 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200°C.
  2. Pel de uien. Was tomaten en bleekselderij. Snijd de uien, tomaten en bleekselderij in heel kleine stukjes. Hak eventueel de blaadjes van de (bleek)selderij fijn.
  3. Verhit de helft van de margarine in een pan en bak hierin de ui en stukjes bleekselderij 4 minuten op een laag vuur. Voeg de tomaten, de komijn, ¬Ω theelepel peper, wat zout en 1 eetlepel paprikapoeder toe. Roer tot de tomaten een beetje vochtig worden. Laat de saus op een laag vuur 10 minuten pruttelen.
  4. Verhit de helft van de margarine in een pan en bak de worstjes in ca. 10 minuten rondom bruin en gaar.
  5. Laat de bonen uitlekken en meng ze met de helft van de saus.
  6. Schep het bonenmengsel op de wraps, leg er een worstje op en rol de wraps op. Leg ze naast elkaar in een grote ingevette ovenschaal. Schep de rest van de saus en crème fraîche over de wraps.
  7. Zet de schaal in de oven en laat de tortillawraps in de hete oven in ca. 15 minuten warm worden.
  8. Verdeel de tortilla’s over 4 borden.

Tip

Veel succes oogst je door wat geraspte kaas te strooien over de tomatensaus voordat het gerecht de oven ingaat.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?