Recept 45**** (5 stemmen)

Wrap met geitenkaas, courgette en paprika en tomatentapenade

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

veggie

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Stoof de ui aan en voeg 1 geplet knoflookteentje, tijm en 1el oragano toe.
  2. Snij de courgette en de paprika fijn en laat meestoven tot alles beetgaar is.
  3. Blus met ca. 2 el Balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
  4. Maak de tapenade: mix de zongedroogde tomaten, het teentje knoflook, 1 el oregano, pijnboompitten, Parmezaansekaas en 6 el olijfolie tot een gladde pasta.
  5. Bestrijk de wraps met de tapenade
  6. Voeg in de lengte enkele eetlepels van het paprika-courgette mengsel toe.
  7. Verdeel vervolgens enkele blokjes geitenkaas over het paprika-courgette mengsel
  8. En tenslotte nog enkele blaadjes rucola erboven op
  9. Rol op in aluminiumfolie en laat enkele uurtjes opstijven in de koelkast

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie