Stoof de ui aan en voeg 1 geplet knoflookteentje, tijm en 1el oragano toe.
Snij de courgette en de paprika fijn en laat meestoven tot alles beetgaar is.
Blus met ca. 2 el Balsamico azijn, breng op smaak met peper en zout en laat afkoelen.
Maak de tapenade: mix de zongedroogde tomaten, het teentje knoflook, 1 el oregano, pijnboompitten, Parmezaansekaas en 6 el olijfolie tot een gladde pasta.
Bestrijk de wraps met de tapenade
Voeg in de lengte enkele eetlepels van het paprika-courgette mengsel toe.
Verdeel vervolgens enkele blokjes geitenkaas over het paprika-courgette mengsel
En tenslotte nog enkele blaadjes rucola erboven op
Rol op in aluminiumfolie en laat enkele uurtjes opstijven in de koelkast
Verdienen we dit jaar wat meer blije momenten? Sla aan het bakken en geniet van heerlijke, kleine gelukjes. Solo helpt je: doe snel mee met onze wedstrijd en win een KitchenAid keukenrobot t.w.v. € 529 of een van onze 5 bakpakketten.
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?