Wrap gevuld met kip kerrie, sperziebonen en wortel

Vul een wrap met kip curry en wat groenten als je zin hebt in een snelle, simpele maaltijd. Dit recept maakt het je makkelijk!

35 (35)
25 min

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en was de andere groenten.
  2. Haal de uiteinden van de sperziebonen eraf en snij de wortel in reepjes. Snij de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en fruit de ui glazig.
  4. Voeg vervolgens de blokjes kipfilet toe en bak ze goudbruin.
  5. Breng water aan de kook in een pan en kook de sperziebonen in 7 minuten gaar.
  6. Voeg de wortelreepjes er na 4 minuten aan toe.
  7. Maak de saus klaar volgens de bereidingswijze en voeg dit aan de kipblokjes toe.
  8. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het 2 minuten pruttelen.
  9. Verwarm intussen de wraps volgens de instructies op de verpakking.
  10. Schep de kip kerrie op een wrap en vouw de wrap dicht

Tip

Je kan deze wrap met kip curry ook prima koud opeten. Morgen tijdens de lunch bijvoorbeeld!

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (15)

Gepost door RobinR op 25 maart 2017 om 16u09

Geweldig recept, zeker uitproberen.

Gepost door Solo op 30 maart 2017 om 13u53

Dag RobinR, heel fijn dat je het een geweldig recept vindt! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?