Wrap gevuld met kip curry, sperziebonen en wortel

35 (35)
25 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Snipper de ui fijn en was de andere groenten.
  2. Haal de uiteinden van de sperziebonen eraf en snij de wortel in reepjes. Snij de kipfilet in blokjes.
  3. Verhit de Solo Vloeibaar in een pan en fruit de ui glazig.
  4. Voeg vervolgens de blokjes kipfilet toe en bak ze goudbruin.
  5. Breng water aan de kook in een pan en kook de sperziebonen in 7 minuten gaar.
  6. Voeg de wortelreepjes er na 4 minuten aan toe.
  7. Maak de saus klaar volgens de bereidingswijze en voeg dit aan de kipblokjes toe.
  8. Voeg vervolgens de groenten toe en laat het 2 minuten pruttelen.
  9. Verwarm intussen de wraps volgens de instructies op de verpakking.
  10. Schep de kip kerrie op een wrap en vouw de wrap dicht

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (14)

Gepost door RobinR op 25 maart 2017 om 16u09

Geweldig recept, zeker uitproberen.

Gepost door Solo op 30 maart 2017 om 13u53

Dag RobinR, heel fijn dat je het een geweldig recept vindt! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?