Altijd weten wat je gaat eten?
Wortelsoep met rijstgarnituur
Bereidingswijze
- Blanke fond bereiden.
- Ui, preiwit, bleekselder en wortelen in grove stukken snijden. Aardappelen in grove stukken snijden.
- Grove mirepoix aanstoven in boter (2/3) zonder te kleuren.
- Tomatenpuree toevoegen, mengen en even verder aanstoven zonder te kleuren.
- Met ontvette blanke fond bevochtigen.
- Kruidenboeket toevoegen.
- Aardappelen toevoegen.
- Gedurende ongeveer 30 minuten zachtjes gaarkoken.
- Kruidenboeket verwijderen en de soep door een roerzeef zeven of mixen.
- Soep op smaak brengen met peper, zout en griessuiker.
- Door een puntzeef zeven.
- Weer aan de kook brengen en afschuimen.
- Met boter afwerken.
- Het garnituur toevoegen.
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (0)
Hoeveel sterren geef jij dit recept?