Altijd weten wat je gaat eten?
wortelsoep met appel en curry
-
6 stuks wortel(groot)
-
4 stuks appels
-
2 tot 3 eetlepels curry
-
1.5 liter kippenbouillon
-
1 stuks ui(groot)
-
1 stuks aardappel(klein)
-
zout en peper naar smaak
Bereidingswijze
- snijd de wortelen, appels, ui en aardappel in kleine stukjes en stoof lichtjes aan in wat echte boter
- voeg de kippenbouillon toe en laat ongeveer 25 min koken
- voeg de curry toe en mix...
- heel erg lekker en kruidig en met toastje erbij superbe!
Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit
Uitschrijven is op elk moment mogelijk
Hier scoor je vast ook mee
Andere Solo-leden over dit recept (2)
Gepost door Pamelab op 24 december 2016 om 15u54
Heel lekker soepje. Eenvoudig en subtiel. Heerlijk
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?