Recept 45**** (9 stemmen)

Wortelsalade met sinaasappels

Dit is een recept van

tijd
40 min
prijs
Lage kostprijs
moeilijkheid
Lage moeilijkheid
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Schil en rasp de wortelen fijn en doe ze in een kom.
  2. Pel de sinaasappels tot op het vruchtvlees en snijd de sinaasappel partjes eruit. Verwijder de pitjes en eventuele achtergebleven vliesjes.
  3. Meng het citroensap, de honing, oranjebloesemwater, zout en peper en pers het sap uit de achtergebleven vliesjes van de sinaasappels erbij.
  4. Giet dit mengsel over de geraspte wortels en meng er de sinaasappelpartjes onder.
  5. Laat alles minstens 20 minuten afgedekt marineren in de koelkast.
  6. Dien de wortelsalade koud op

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door cindymarie op 23 mei 2017 om 18u23

Ik heb hier wel nog een halve rode paprika bij gesnipperd en wat olie en balsamico in de vinaigrette gedaan. Heerlijk.

Gepost door Solo op 26 mei 2017 om 10u52

Hoi Cindymarie, hmmm klinkt heerlijk! We zijn blij dat het gesmaakt heeft! Groetjes, het Solo-team

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie