Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
  2. schraap de wortelen en snij in gelijke stukken
  3. Pel de ui, snipper fijn en stoof aan in boter, kruid met peper en zout
  4. Zet alles onder water en voeg het bouillonblokje toe
  5. Laat koken en roer regelmatig
  6. Voeg de laatste 10 min de melk toe en laat nog eens koken
  7. Pureer de groenten en voeg als laatste de kaas toe. (eventueel nogmaals pureren)

Solo nieuwsbrief

Ontvang onze heerlijke recepten en maak dagelijks koken en bakken makkelijker dan ooit

Uitschrijven is op elk moment mogelijk

Andere Solo-leden over dit recept (3)

Gepost door lies_4 op 10 december 2013 om 17u01

Dit met gebakken spekblokjes onder en varkensgebraad . Probeer zelf maar!

Laad meer reacties

Hoeveel sterren geef jij dit recept?