Ingrediënten voor 4 personen
- 1.5 kg aardappelen
- 750 gr wortelen
- 2 uien
- 350 ml melk
- 300 gr jonge kaas of smeerkaas
- 1 groentebouillonblokje
- boter
Bereidingswijze
- Schil de aardappelen en snij in gelijke stukken
- schraap de wortelen en snij in gelijke stukken
- Pel de ui, snipper fijn en stoof aan in boter, kruid met peper en zout
- Zet alles onder water en voeg het bouillonblokje toe
- Laat koken en roer regelmatig
- Voeg de laatste 10 min de melk toe en laat nog eens koken
- Pureer de groenten en voeg als laatste de kaas toe. (eventueel nogmaals pureren)
Andere Solo-leden over dit recept (3)
Gepost door lies_4 op 10 december 2013 om 17u01
Dit met gebakken spekblokjes onder en varkensgebraad . Probeer zelf maar!
Laad meer reacties
Hoeveel sterren geef jij dit recept?