Recept 05 (0 stemmen)

Wortelpuree met kippenworst

Dit is een recept van

Anderen bekeken ook

Puree

tijd
35 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Kook de wortelen, de uien en de aardappelen 15' in de groentenbouillon. Breng op smaak met peper en zout. Laat de groenten uitlekken, hou het kookvocht apart.
  2. Plet de gekookte groenten met een vork of draai ze fijn in een roerzeef. Voeg een beetje bouillon en 1 eetlepel bakmargarine aan de puree toe. Breng op smaak met de nootmuskaat. Voeg de platte peterselie toe. Meng goed en hou warm.
  3. Verwarm de grill voor. Bestrijk de kippenworst met bakmargarine. Gril 3 minuten aan elke kant.
  4. Verdeel de puree en de worstjes over de borden. Garneer met platte peterselie.

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie