Recept 55***** (4 stemmen)

Wortelpuree met gehakt en parmezaan

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zet de wortels net onder water en kook ze gaar (ong 15 min) .
  2. Giet af en pureer de wortels. Kruid met peper, nootmuskaat en 1 kl suiker.
  3. Laat de boter smelten en bak het gehakt rul , kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje en peper .
  4. Verwarm de oven voor op 200° C .
  5. Beboter een ovenschotel en doe hierin de puree , afgedekt met een laag gehakt , werk af met laag puree .
  6. Bestrooi met parmezaan en zet de schotel 20 min in de oven .
  7. Eet smakelijk :)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie