Recept 55***** (4 stemmen)

Wortelpuree met gehakt en parmezaan

Dit is een recept van

tijd
45 min
Ziet er lekker uit?
  • Altijd toegang tot je favoriete recepten
  • Maak zelf handige recept-collecties
  • Extra inspiratie via je persoonlijke magazine

Anderen bekeken ook


Bereidingswijze

  1. Zet de wortels net onder water en kook ze gaar (ong 15 min) .
  2. Giet af en pureer de wortels. Kruid met peper, nootmuskaat en 1 kl suiker.
  3. Laat de boter smelten en bak het gehakt rul , kruid met 1 verkruimeld groentebouillonblokje en peper .
  4. Verwarm de oven voor op 200° C .
  5. Beboter een ovenschotel en doe hierin de puree , afgedekt met een laag gehakt , werk af met laag puree .
  6. Bestrooi met parmezaan en zet de schotel 20 min in de oven .
  7. Eet smakelijk :)

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?

Meer inspiratie