Wortelkrullensalade

1 (1)
30 min
Lage moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Zet een ruime kom koud water met ijs klaar. Schil de wortels en snijd elke wortel in drieën. Snijd de stukken met een kaasschaaf of dunschiller in de lengte in flinterdunne plakken. Leg ze direct in het ijswater (ongeveer 20 minuten), waardoor ze gaan krullen.
  2. Was ondertussen de slabladeren en droog ze. Knip of hak de dille klein. Maak een dressing van olie, azijn, dille, zout en peper.
  3. Laat de wortelkrullen goed uitlekken. Hussel de ijsbergsla en de wortelkrullen door elkaar en meng de salade met de dressing.

Tip

Lekker met gebakken tartaartjes en gepofte aardappels uit de magnetron.

Advertentie

Reacties (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?