Wortelkoekjes met sesamzaad

Maak deze lekkere wortelkoekjes met sesamzaad en je verrast iedereen aan tafel met dit bijzondere vegan recept.

0 (0)
35 min
Gemiddelde moeilijkheid

Ingrediënten voor 4 personen

Bereidingswijze

  1. Kook de bulgur met de Knorr Vloeibare Bouillon Groenten volgens de bereidingswijze op de verpakking. Laat de bulgur afkoelen.
  2. Schil de worteltjes, pel de ui en rasp ze fijn boven de bulgur. Roer de maïzena met 1 el water los en schep het door de bulgur. Voeg de havermout, de specerijen en de gehakte peterselie toe en schap alles goed om. Laat alles 15 minuten op smaak komen.
  3. Vorm er 20 kleine koekjes van en rol ze door het sesamzaad. Verhit de olie in een antiaanbak koekenpan en bak de koekjes 5 minuten per kant lichtbruin.

Tip

Serveer de wortelkoekjes met een salade en een yoghurtdip met knoflook.

Advertentie

Andere Solo-leden over dit recept (0)

Hoeveel sterren geef jij dit recept?